درمان فرورفتگی جای جوش
امروزه داشتن پوستی صاف و شفاف یکی از دغدغه های بسیاری از مردم شده و افراد زیادی در پی داشتن آن تلاش میکنند. تحقیقات نشان داده داشتن پوست سالم و بدون آکنه بر زندگی اجتماعی بسیاری نیز تاثیر گذاشته و حتی باعث از بین رفتن اعتماد به نفس در افراد زیادی نیز شده است. ما در این مقاله به بررسی درمان فرورفتگی جای جوش میپردازیم که با ارائه اطلاعات کافی بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.
علت به جود آمدن جوش صورت
پیشگیری از ایجاد جوش و درمان فرورفتگی جای جوش
در ابتدا بهترین راهکار، شناسایی عوامل محرک برای پوستتان است که اگر به درستی شناسایی شوند با رعایت آن میتوانید از بروز جوش و بعد از آن فرورفتگی جای جوش جلوگیری کنید.
از دستکاریِ جوش و فشار دادن آن خودداری کنید، آن را به حال خود رها کنید تا خود به خود از بین برود. در صورت استفاده از دارو و محصولات پوستی به تمیز بودن دست و ابزار استفاده دقت کنید.
یکی از روشهای پیشگیری، استفاده زیاد از آب، میوه و سبزیجات است که باعث میشود بدن آب کافی را بدست آورد و از ایجاد جوش و لک تا مقدار زیادی جلوگیری شود.
هر روز پوست صورت خود را با استفاده از دستمال مرطوب یا شیر پاک کن تمیز نگهداری کنید.
ورزش کردن نیز یکی از راههایی است که سلامت پوست را افزایش میدهد. زیرا باعث کاهش استرس میشود مخصوصاً ورزشهایی که فعالیت تنفسی را بالا میبرد مانند یوگا.
از کرم ضد آفتاب سبک و با چربی کم استفاده کنید چون آفتاب تأثیر مستقیم با وخیمتر شدن و تیرهتر شدن جوش و جای جوش دارد.
مقاله پیشنهادی: درمان منافذ باز پوست
دلیل باقی ماندن جای جوش روی صورت
این عوامل باید توسط پزشک متخصص پوست تشخیص داده شود و یا درمان فرورفتگی جای جوش روی پوست انجام شود اما در حالت کلی میتوان گفت:
دست زدن و فشار دادن جوش صورت و بدن باعث به وجود آمدن آثار فرو رفتگی جای جوش و تیره شدن لکه ها روی صورت میشود.
روش های درمان فرورفتگی جای جوش
- درمان جای جوش با لیزر: لیزر فراکشنال یکی از تاثیر گذار ترین راه های درمان فرورفتگی جای جوش و ناهمواری های پوستی است که البته مزایای بیشتری از جمله شفاف شدن پوست و لیفت و سفت شدن پوست دارد. این روش طی چند جلسه انجام میشود و د مدت زمان کوتاهی جای لک و قرمزی جوش نیز از بین میرود.
- تزریق ژل و فیلر: در افراد لاغر که تجمع چربی بالایی ندارند این روش توصیه میشود، به این صورت که متخصص پوست با استفاده از تزریق فیلر یا ژل نقاط فرورفته را پر میکند. این روش ماندگاری خوبی نیز دارد .
- تزریق چربی نانو: تزریق نانو باعث تحریک سلول های خونی میشود و به تولید کلاژن پوست کمک میکند، به این ترتیب که کلاژن سازی باعث کم شدن و حتی از بین رفتن فرورفتگی ها و مشکلات پوستی میشود.
- آراف فرکشنال: در این روش متخصص پوست سوزن های ظریفی وارد پوست میکند که در نتیجه روی کلاژن سازی پوست تاثیر میگذارد و با کلاژن سازی باعث پر شدن فرورفتگی ها میشود.
- ساب سیژن: در این روش با سوزنی خاص که زیر پوست میرود، اتصالات ماهیچه ای به فرورفتگی ها از بین میروند و پوست روی قسمت فرورفته رها میشود.
بدون نظر