برداشتن خال گوشتی چگونه انجام میشود؟
خال یا نوی نوعی از ضایعات پوستی است. خال روی سطح پوست ایجاد میشود که حاوی ملانوسیت (سلول تولید کننده رنگدانه) است. رنگدانههای موجود در این سلول باعث ایجاد خال قهوهای یا سیاه رنگ میشوند. بیشتر خالها یا از دوران کودکی شکل میگیرند یا از 30 سالگی که با گذشت زمان ممکن است تغییر رنگ یا شکل دهند. داشتن 10 تا 40 خال در سراسر بدن امری طبیعی است. اکثر افراد به دلایل ظاهری و زیبایی اقدام به برداشتن خال میکنند. اقدامات بسیاری در زمینه برداشتن خال گوشتی انجام میشود که در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد.
خال گوشتی چیست
خال گوشتی بک برجستگی و برآمدگی از جنس و رنگ گوشت است که از یک پایه کوچک روی پوست برجسته و آویزان شده است. خال گوشتی معمولا در قسمتهایی از بدن که سطح پوست به هم ساییده میشود و یا دچار چین خوردگی است به وجود می آید، مانند: گردن، زیر بغل، کشاله ران … . خال گوشتی معمولا در افراد دارای اضافه وزن، دیابت و یا بانوان باردار ایجاد میشود. اغلب خال ها ضرری ندارند ولی در صورت تغییر رنگ و شکل یا التهاب باید به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید.
انواع خال گوشتی
خال گوشتی معمولا دو نوع است که شامل موارد زیر میشود:
-
خال گوشتی مادرزادی: این نوع خال ها از زمان تولد ظاهر میشوند و خیلی شایع نیستند. اگر اندازه این خالها بزرگتر از 8 اینچ باشد احتمال سرطانی شدن آن ها وجود دارد.
-
خال گوشتی غیر معمولی: اندازه بزرگ و لبه های نامتوازنی دارند. احتمال ابتدا به ملانوم بدخیم (سرطان) در افرادی که خال گوشتی غیر معمول دارند بسیار است. معاینه و بررسی ایجاد هرگونه تغییرات در این نوع خال ها حتما باید توسط متخصص پوست انجام شود.
انواع روش های برداشتن خال گوشتی
-
برداشتن خال با روش RF (رادیوفرکوئنسی)
در این روش برداشتن خال گوشتی به روش آر اف توسط متخصص پوست با استفاده از فرکانس بالا بدون هیچ فشار فیزیکی خال انجام میشود، به این صورت که خال برداشته و خونریزی منعقد میگردد. در این نوع روش بسته به نوع خال گوشتی انواع متفاوتی از الکترودها استفاده میشود: سوزن، سیم حلقوی، تیغه و … در این روش برداشتن خال گوشتی با RF توسط متخصص پوست، قرمزی، تورم و کبودی جزئی به وجود می آیند که با گذشت زمان از بین خواهد رفت.
-
برداشتن خال با لیزر
برداشتن خال با لیزر بدون بی حسی بوده و هنگام درمان بیمار احساس سوزن سوزن شدن در ناحیه مورد نظر را دارد. در فناوری برداشتن خال با لیزر بافت مورد نظر تبخیر و از بین میرود. در این روش احتمال باقی ماندن جای زخم کم است و به شکل پوسته پوسته در می آید. برای برداشتن خال گوشتی با لیزر باید به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید.
-
برداشتن خال با روش کرایوسرجری (روش انجماد)
در این روش با گاز اکسید نیتروژن محل مورد نظر را یخ میزنند تا با سرما مرکز بافت نکروز شود و خونرسانی با اختلال مواجه شود.
- برداشتن خال گوشتی کوچک یا بزرگ با جراحی به چند روش انجام میشود:
-
-
تراشیدن و بریدن خال
-
روشی است برای برداشتن خال های برجسته گوشتی که با استفاده از بی حسی و تیغ، خال و نواحی اطراف آن تراشیده میشود تا با پوست نواحی پیرامون هم تراز شود.
-
-
بیوپسی پانچ
-
برای برداشتن خال گوشتی کوچک مورد استفاده قرار میگیرد که با استفاده از تیغ استوانه ای قسمت خال از سطح پوست برداشته میشود.
برداشتن خال گوشتی در خانه
تعدادی از افرادی در مرحله اول به دنبال برداشتن این نوع خال در خانه هستند، مثلا به دنبال راه حلی برای برداشتن خال گوشتی با نخ هستند و یا با مراجعه به داروخانه به دنبال قطره برداشتن خال و یا پماد برداشتن خال هستند. بهتر است در ابتدا با مراجعه به متخصص پوست نوع خال گوشتی را بررسی کنید تا با اقدامات نادرست برای برداشتن خال باعث تغییر شکل خال نشوید.
توصیه مراقبتی برای از بین بردن زخم برداشتن خال گوشتی
-
استفاده از کرم های ترمیم کننده جای زخم
-
ماساژ ناحیه مورد نظر به مدت حداقل 2 دقیقه برای افزایش گردش جریان خون
سوالات و نظرات خود را در قسمت دیدگاهها بنویسید .. حتما پاسخ خواهیم داد.
قیمت برداشتن خال
یکی از سوالاتی که برای مراجعه کنندگان پیش می آید، هزینه برداشتن خال گوشتی است که باید گفت هزینه کلی برای انجام این درمان به نوع خال، روش برداشتن خال، محل وجود خال و متخصص پوست برای برداشتن خال گوشتی بستگی دارد. برای اطلاعات بیشتر در مورد هزینه خدمات و انجام کلیه خدمات تخصصی پوست توسط متخصص پوست مو و زیبایی با قسمت پذیرش کلینیک سبز تماس بگیرید و یا فرم نوبت دهی زیر را پر کنید.
بدون نظر