کاربرد لیزر در دندانپزشکی
اگر شما هم از مته های دندانپزشکی واهمه دارید در این مطلب میخواهیم درمان با روش پیشرفته لیزر در صنعت دندانپزشکی و انواع درمان هایی که میتوان با لیزر انجام داد را برای شما شرح دهیم. کاربرد لیزر در دندانپزشکی بصورت تابش انرژی نوری به بافت های نرم و سخت است. لیزر دندانپزشکی در جراحی به عنوان ابزاری جهت برش یا تبخیر در بافت عمل میکند. لیزر به موثر بودن جراحی انجام شده روی بافت کمک می کند و همچنین مدت زمان درمان را کوتاه تر می کند. در ادامه انواع کاربردهای لیزر در درمان های مختلف دندانپزشکی را خواهیم گفت…
کاربرد لیزر در دندانپزشکی – بافت نرم:
فرنکتومی:
بلیچینگ دندان:
یکی دیگر از کاربرد های لیزر در دندانپزشکی بلیچینگ دندان است. زمانی که دندان ها دچار تغییر رنگ میشوند دندانپزشکان معمولا درمان بلیچینگ دندان را توصیه میکنند. بلیچینگ در مطب یا آفیس بلیچینگ درمانی است که طی آن با استفاده از مواد شیمیایی سفید کننده که با تابش لیزر فعال میشوند، رنگدانه های نفوذ کرده به دندان خارج میشود.
برای مطالعه بیشتر : حساسیت دندان بعد از بلیچینگ
رفع تیرگی لثه:
لثه برخی از افراد ممکن است دچار تیرگی ماننده قهوه ای یا سیاه رنگ شوند. این لکه ها میتواند ناشی از مصرف برخی از داروها و یا ژنتیک و در برخی بعد از درمانی به نام خالکوبی آمالگام باشد. در این موقعیت با روشی که در آن از لیزر استفاده میشود، بافت نرم لثه که شامل رنگدانه های سیاه یا قهوه ای رنگِ لثه است از بین میرود. به این ترتیب که رنگدانه های نفوذ کرده در لثه بوسیله تابش نور لیزر مورد حمله قرار میگیرند.
اصلاح لبخند لثه ای یکی دیگر از کاربرد لیزر در دندانپزشکی
حذف ضایعات دهانی در بافت نرم دهان
مزایای دندانپزشکی با لیزر
-
تمامی مراحل درمان دندانپزشکی با لیزر با کمترین میزان درد و تهاجم انجام میشود.
-
پرتوهای لیزر هیچگونه آسیبی به دندان، بافت لثه و دیگر قسمت های دهان وارد نمیکند.
-
در روش های دندانپزشکی با لیزر آثاری از خونریزی و بخیه وجود نخواهد داشت.
-
میزان تورم و درد هنگام لیزر با کمترین میزان درد همراه خواهد بود.
-
باعث کاهش عفونت دندان و لثه می شود.
-
ترمیم بافت های دهان در دندانپزشکی با لیز دارای شانس بیشتری است.
-
درمان لیزر دندانپزشکی برای افرادی که دچار فوبیای دندانپزشکی هستند مناسب است.
مقاله پیشنهادی: لیزر ترک پوستی
بدون نظر