بیماری های دهان را جدی بگیرید! | کمک به تشخیص بیماری های دهان

متخصص زخم های دهان

شناخت بیماری های دهان و دندان و تشخیص بیماری های دهان که از شایعترین بیماری های عفونی است شاخه ا‌ی مربوط به دندانپزشکی است. تشخیص وجود زخم‌ یا بیماری در دهان توسط متخصص پاتولوژی دهان، فک و صورت قابل انجام است. از نظر متخصصین، دهان آینه بدن است و وجود بیماری های خطرناک دهان، با ظهور نشانه‌هایی از آنها در دهان پدیدار میشود. از مهم ترین علل به وجود آمدن بیماری در دهان میتوان به : تغییر عادات و رژیم غذایی، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، رفتارهای جنسی پر خطر، مصرف دخانیات و بی توجهی به سلامت دندان در کودکان و … اشاره کرد. به محض مشاهده ضایعه مشکوک در دهان به متخصص زخم‌ های دهان، فک و صورت مراجعه کنید. با مراجعه به مرکز تشخیص بیماری و زخم های دهان و مشاوره با بهترین متخصص بیماری های دهان، فک و صورت بیماری و ضایعات دهانی را به سرعت شناسایی و درمان کنید.

فعالیت های مربوط به متخصص ضایعات دهان | بهترین متخصص زخم های دهان | دکتر علی لطفی متخصص پاتولوژی دهان فک و صورت

  • تشخیص ضایعات دهان فک و صورت همراه با عکس داخل دهان انسان (درد یا سوزش، احساس خشکی دهان، تغییر رنگ غیر عادی، وجود برجستگی و غیره)
  • بیوپسی دهان و مخاط (بدخیمی، شوگرن، پمفیگوس و غیره)
  • بررسی اختلالات موجود درغدد بزاقی و مفاصل فکی
  • معاینه بیماران تحت رادیوتراپی و کموتراپی برای کنترل عوارض دهانی و مشاوره دندانپزشکی برای بیماران دارای مشکلات پیچیده به منظور تشخیص بیماری های دهان (دیالیز، فشار خون، بارداری و غیره)
انواع زخم های موجود در دهان | متخصص بیماری های دهان | دکتر علی لطفی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی

تشخیص بیماری موجود در دهان یا بیماری موجود در سقف دهان ممکن است علت‌ های مختلفی داشته باشند که باعث احساس درد در دهان شوند. شایع ترین زخم‌ های دهان یا بیماری های دهان و دندان یا لثه از نوع فیزیکی و خارجی هستند. این زخم‌ها به علت‌های مختلف به وجود می‌آیند. مثل گاز گرفتن گونه یا زبان، مسواک زدن محکم، گاز گرفتن زبان در هنگام جویدن، تیزی دندان یا زخم‌های ناشی از دندان مصنوعی و براکت‌های ارتودنسی. نوعی از زخم‌ها مثل تبخال، بر اثرعکس العمل نسبت به داروهای شیمیایی یا شیمی درمانی، دیابت، سرطان و… به وجود می‌آیند.

علت وجود زخم در دهان | دکتر علی لطفی متخصص پاتولوژی دهان فک و صورت

اگر زخم درون دهان بیش از دو هفته باقی بماند و بهبود نشود، حتما این موضوع را با دکتر بیماری ‌های دهان، فک و صورت در میان بگذارید. پزشک با بررسی و معاینه، راه ‌های درمان را تجویز میکند. در برخی شرایط برای تشخیص بیماری های دهان نیاز به انجام بیوپسی توسط متخصص زخم‌ های دهان، فک و صورت است. زخم هایی که بعد از دو تا سه هفته بهبود نشوند، باید به طور جدی توسط دکتر زخم‌ های دهان معاینه و درمان شوند، زیرا ممکن است نشانه ای از وجود سرطان دهان باشند.

هشدار وجود سرطان دهان | بهترین متخصص ضایعات دهان | دکتر علی لطفی متخصص پاتولوژی دهان فک و صورت

در بیشتر مواقع سرطان دهان ممکن است در ابتدا به شکل زخم پدیدار شود. برخی از ضایعات دهانی مثل لکه، زخم سفید در دهان، زخم قرمز در دهان و .. نشانه ای از وجود سرطان دهان است. به محض مشاهده ضایعه مشکوک باید به متخصص زخم‌ های دهان مراجعه کرد. البته نگران نباشید و هر زخمی را عامل سرطان ندانید. اگر زخمی بدون علت (تیز بودن دندان، پرکردگی و …) به صورت طولانی مدت در دهان باقی ماند ممکن است نشانه‌ای برای وجود سرطان دهان باشد و باید هر چه زودتر توسط متخصص سرطان دهان معاینه و درمان شود.

در کلینیک دندانپزشکی سبز توسط بهترین متخصص بیماری های دهان دکتر علی لطفی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی متخصص پاتولوژی (آسیب شناسی) دهان فک و صورت معاینه و انواع بیماری ها و ضایعات دهان فک و صورت را به سرعت شناسایی و درمان کنید تا از مشکلات جدی تر در آینده پیشگیری کنید.

برای نوبت دهی فرم زیر را تکمیل کنید:



    1 thoughts on “بیماری های دهان را جدی بگیرید! | کمک به تشخیص بیماری های دهان

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *