سوال بسیاری از افراد قیمت پر کردن دندان یا ترمیم آن میباشد. امروزه پر کردن یا همان ترمیم دندان یکی از دلایل اصلی مراجعهکنندگان به مراکز دندان پزشکی و از رایج و قدیمیترین درمانهای دندانپزشکی است. هدف از پر کردن دندان حفظ ساختار و جلوگیری از کشیدن دندان میباشد. به دلایل مختلفی ممکن است دندان به پرکردن نیاز پیدا کند و پزشک بسته به مقدار و محل پوسیدگی و خرابی دندان، درمان مناسب را انتخاب میکند.
این درمان زمانی انجام میشود که دندان به طور کامل پوسیده نشده باشد و استحکام لازم را برای پر کردن را داشته باشد. در ادامه مطلب به قیمت پر کردن دندان و انواع مواد و روشهای پر کردن دندان میپردازیم.
مواردی که دندان به ترمیم نیاز دارد
- هنگامی که دندان دچار پوسیدگی در قسمتهای مختلف میشود نیاز به پر کردن دارد.
- اگر دندان هایتان را قبلاً پر کردهاید و آن پرکردگی شکسته یا افتاده است باید دوباره دندانتان را پر کنید.
- زمانی که لکهایی روی دندان به وجود میاید که از بین نمیروند. راه حل درمان آن پر کردن دندان است.
- وقتی دندانی دچار شکستگی، ترک خوردگی و یا لب پر میشود پزشک معمولا درمان پر کردن دندان را پیشنهاد میکند.
- هنگامی که مینای دندان تحلیل رفته بهترین راه درمان آن پر کردن آن است.
پیشنهاد میکنیم مقاله “زمان مناسب عصب کشی دندان” نیز مطالعه کنید.
انواع روشهای پر کردن دندان
در این بخش از مقاله “قیمت پر کردن دندان” به معرفی انواع روشهای پر کردن دندان میپردازیم.
- آمالگام: این ماده همان پرکردگیهای نقرهای رنگ است که بسیار بادوام میباشد و در برابر ساییدگی مقاومت بالایی دارد. آمالگام هزینه پایینتری نسبت به سایر روشهای پر کردن دندان دارد.
- کامپوزیت: یکی از روشهای پرطرفدار پر کردن دندان کامپوزیت میباشد. این ماده در بین سایر مواد و روشها بیشترین شباهت رنگی را با دندان اصلی دارد. مقاومت مواد کامپوزیتی در حد متوسط است و به مرور ساییده میشود اما برای پر کردن دندانهای کوچک و متوسط مناسب است.
- سرامیک: مواد سرامیکی به دلیل مقاومت بالا در برابر لک شدن و تطابق با رنگ دندان طرفداران زیادی دارد. این مواد قبل از چسباندن در لابراتوار ساخته میشود و هزینه بالایی نسبت به سایر روشها دارد.
- گلاس آینومر: این ماده به راحتی به بافت دندان میچسبد، همرنگ دندان است و ظاهری طبیعی به دندان میدهد اما با این حال برای دندانهایی که فشار زیادی را تحمل میکنند مناسب نیستند چون به راحتی میشکند.
- طلا: از بهترین و البته گرانترین ماده برای پر کردن دندان طلا است. این ماده به خوبی با بافت لثه سازگاری دارد و از دوام بسیار بالایی برخوردار است.
قیمت پر کردن دندان بدون عصب کشی
هزینه پر کردن دندان متغییر است و هزینه نهایی را پزشک بعد از معاینه و بررسی کامل وضعیت بیمار تعیین میکند.
پیشنهاد میکنیم مقاله قیمت عصب کشی دندان را نیز مطالعه کنید.
قیمت پر کردن دندان جلو
معمولاً برای پر کردن دندانهای جلو جهت زیبایی و ظاهر مناسب از مواد سفید رنگ استفاده میشود. دندانهای جلویی به علت کوچک بودن، به مقدار کمی ماده برای پر کردن نیاز دارند و هزینه پر کردگی آن نسبت به دندانهای عقبی کمتر است.
قیمت ترمیم دندان با مواد سفید
در حالت کلی قیمت پر کردن دندان با مواد سفید بالاتر از مواد نقرهای است ولی در حالت کلی نمیتوان یک عدد ثابت را برای آن گفت. دندانپزشک بعد از معاینه و در نظر گرفتن نکاتی از جمله میزان پوسیدگی و مقدار مواد مورد استفاده، میتواند هزینه را مشخص کند. گاهی قبل از پر کردن دندان، متخصص باید با استفاده از موادی دندان را شست و شو دهد و باکتری زدایی کند که این کار هزینه جداگانهای دارد.
جمعبندی و پایان متن
در این مطلب به قیمت و نکاتی درباره پرکردن دندان پرداختیم. همچنین با انواع روش ها و مواد پر کردن دندان آشنا شدیم. شما میتوانید در کلینیک سبز درمان پر کردن دندان خود را با بهترین متخصص و همچنین مناسب ترین قیمت انجام دهید.
مطالب بیشتر
- عصب کشی و پر کردن هم زمان دندان
- هوم بلیچینگ چیست
- انواع روکش ایمپلنت دندان کدامند
- هزینه لمینیت دندان
- مراحل عصب کشی تخصصی دندان جلو
برای نوبت دهی فرم زیر را تکمیل کنید: