معمولا در بدن هر کسی تعدادی خال وجود دارد و یا به مروز زمان در قسمت هایی از صورت و بدن به وجود میآید. در بعضی مواقع ممکن است این خال ها برای فرد ناخوشایند باشد مخصوصا اگر این خال ها در چهره باشند، به همین جهت امروزه با پیشرفت دانش پزشکی روشهای مختلفی به وجود آمده که افراد میتوانند با انجام آنها به بهترین صورت خال هایشان را از بین ببرند. در این مطلب میخواهیم به مبحث برداشتن خال با پلاسماجت بپردازیم. اگر شما هم جزو افرادی هستید که میخواهند از دست خال هایشان خلاص شوند و به دنبال بهترین درمان برای برداشتن خال هستند در ادامه مطلب همراه ما باشید.
هنگامی که رنگ دانه ها در یک نقطه از بدن تجمع یابند خودشان را به شکل خال در پوست نشان میدهند. خال ها به دلایل مختلفی ممکن است به وجود بیایند که یکی از آنها زمینه ژنتیکی آن است که در طول زمان در پوست صورت و بدن به وجود میآید.
خال های مادرزادی ملانوسیتی، خال هایی هستند که به صورت برجستگی های قهوه ای و یا سیاه رنگ از دوران جنینی روی پوست وجود داشته و رشد میکنند. قرار گرفتن در معرض نور خورشید نیز باعث به وجود آمدن خال های ملانوسیتی میشود که برای جلوگیری از آن میتوانید از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید.
پلاسماجت چیست
پلاسماجت دستگاهی است که از آن برای برداشتن خال های صورت و بدن استفاده میشود. برداشتن خال با دستگاه پلاسماجت یک روش نوین است که با راحت ترین درمان میتوانید به نتیجه دلخواه خود برسید. از این دستگاه در زمینه های دیگر نیز مانند: رفع افتادگی شکم، رفع جای جوش، رفع افتادگی پلک و پلاسماجت صورت و پلاسجت بینی بینی نیز استفاده میشود.
فواید برداشتن خال با روش پلاسماجت
- هیچ عوارض جانبی ندارد
- این روش درمانی بدون خطر و بدون بیهوشی بوده و خونریزی و بخیه نیز ندارد
- دوران نقاهت ندارد
- برای انجام این درمان هیچ محدودیت سنی وجود ندارد
- در این روش از مواد شیمیایی مضر استفاده نمیشود
- سرعت بهبود یافتن آن زیاد است
- بعد از انجام درمان محل مورد نظر کمی ورم کرده ولی به سرعت از بین میرود و هیچ جایی باقی نمیماند.
عوارض برداشتن خال با پلاسما
از آنجایی که برداشتن خال با پلاسماجت یک روش غیر تهاجمی و بدون عمل جراحی است و در مقایسه با سایر روش های برداشتن خال روشی راحت میباشد، عوارض آن بسیار کم بوده و سریع برطرف میشود. این عوارض شامل احساس سوزن سوزن شدن یا سوزش، تورم و کمی قرمزی در محل برداشتن خال به ویژه در اطراف چشم ها است.
- برداشتن خال با پلاسماجت یکی از راه های از بین بردن خال است که بسیار پر طرفدار بوده و با کمترین عوارض بهترین نتیجه را به شما میدهد.
مراقبت بعد از برداشتن خال با پلاسما
بسیاری از افرادی که میخواهند خال برداری با پلاسماجت را انجام دهند نگران دوران نقاهت و مراقبت های بعد از انجام آن هستند، همانطور که گفتیم این درمان دوران نقاهت و یا عوارض خاصی ندارد. بعد از برداشتن خال پزشک برای محافظت و پوشاندن ناحیه درمان برای شما یک کرم تجویز میکند که باید تا مدتی از آن استفاده کنید و همچنین از کرم های لایه بردار نیز تا مدتی استفاده نکنید.
هزینه برداشتن خال با پلاسما
قیمت برداشتن خال با پلاسماجت بسته به عوامل مختلفی توسط پزشک متخصص پوست، مو و زیبایی تعیین میشود. برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کلینیک تخصصی سبز تماس بگیرید و یا فرم نوبت دهی را پر کنید.
مطالب بیشتر
برای نوبت دهی فرم زیر را تکمیل کنید: